Pregled izdelka

Knusperli Crunchy Knuspermüsli
banana-čokolada
Bioquelle
NAIKEG

22.7.2014 ob 19:28

SESTAVINE

polnozrnati ovseni kosmiči, sladkor, nehidrogenirano rastlinsko olje in maščoba, riž, koruza, z zamrzovanjem posušene rezine banan, banane v prahu, pšenična moka, kakavova masa, polno mleko v prahu, koncentrat grozdnega soka, maltodekstrin, kakav v prahu, kokosova moka, med, kakavovo maslo, jedilna sol, pšenični gluten, moka ječmenovega in pšeničnega sladu, arome, vitamin A, C in E, ječmenov slad, emulgator: sojin lecitin.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.