Pregled izdelka

Mercator Minute Pizza
šunka, sir, gobe
Italpizza
NAIKEG

2.11.2014 ob 11:19

SESTAVINE

pšenična moka, sir mozzarella (pasterizirano kravje mleko, starterkultura, sirilo, jedilna sol), paradižnikova omaka (paradižnikova kaša, voda, paradižnikov koncentrat, čebula, oljčno olje, sladkor, česen, jedilna sol, origano, črni poper) kuhana šunka (svinjsko meso, voda, nitritna sol (sol, konzervans: natrijev nitrit), dekstroza, ekstrakt začimb, maltodekstrin, antioksidant: natrijev askorbat, aroma dima), gobe (šampinjoni).
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.