Pregled izdelka

Napolitanke
Choco
Kraš
KLARAP

2.1.2015 ob 22:18

SESTAVINE

čokoladna krema 47%, čokoladni obliv 35%, sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, mlečna maščoba, sojin lecitin, E476, pšenična moka, delno hidrogenirana rastlinska maščoba (soja, palma) ali rastlinska maščoba (palma, shea), manjmasten kakavov prah, polnomastna sojina moka, čokolada 0,6%, jedilna sol, E500, aroma. Kakavovi deli najmanj 48% v čokoladnem oblivu. Kakavovi deli najmanj 36,5% v čokoladi. Izdelek vsebuje mleko, gluten in sojo. Lahko vsebuje lešnike.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.