Pregled izdelka

Gorenjka Žlahtna temna čokolada
brusnica, acai (53% kakava)
Žito
SIMONAK

4.1.2014 ob 12:34

SESTAVINE

sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, suhi slajeni koščki ameriške brusnice 10% (ameriška brusnica, sladkor, olje), acai prah (0,3 %; maltodekstrin, ekstrakt acai jagod), emulgator (sojin lecitin), stabilizator: E476, arome. Čokoladna masa vsebuje min. 53% kakovovih delov. Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja, mleka in pšeničnih beljakovin.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.