Pregled izdelka

Bebivita Milchbrei
jagoda-malina
Bebivita
VALERIJAT

23.9.2013 ob 11:11

SESTAVINE

pšenični zdrob, sirotka v prahu (delno demineralizirana), posneto mleko v prahu, maltodekstrin, sladkor, rastlinska olja, sadna mešanica 0,5 % (jagode v prahu, ekstrakt jagod, maline v prahu), kalcijev karbonat, sok rdeče pese v prahu, mešanica vitaminov ( vitamin C, E, B1, A, D), železov difosfat, kalijev jodat.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.