Pregled izdelka

Ave Piščančja hrenovka
brez ovoja
Panvita
JANG

26.8.2019 ob 21:54

SESTAVINE

mehansko izkoščeno piščančje meso 72%, voda, piščančje kožice, sol, krompirjev škrob, arome, stabilizatorji (difosfati, guar gumi), prehranske vlaknine (grah), rastlinska vlakna (bambus), dekstroza, začimbe, HVP (hidrolizirani rastlinski proteini koruzni, repični) antioksidant (natrijev askorbat), ekstrakti začimb, konzervans (natrijev nitrit), barvilo (karminska kislina)
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.