Pregled izdelka

Baroni hrenovke
perutninske, dimljene
Zaklady Drobiarskie
MISAG

25.8.2019 ob 19:17

SESTAVINE

38% mehansko izkoščeno piščančje meso, piščančje kožice, voda, 18% piščančje meso, 5% mehansko izkoščeno puranje meso, sojine beljakovine, nejodirana sol, grahove vlaknine, krompirjev škrob, začimbna mešanica (vsebuje gorčico), ojačevalec arome: mononatrijev glutaminat, stabilizator: natrijev acetati, sredstvo za uravnavanje kislosti citronska kislina, antioksidant: natrijev askorbat, konzervans natrijev nitrit, arome
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.